Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Will Art
C/o Camilla Schalls
Pilegårdsvej 6
4200 Slagelse
Danmark

Mail: Info@willart.dk
Mobil:30691732

PRISER

Alle priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms. (25%)
Fragtpriser afhænger af varen (småting til brevporto eller tøj som pakke) og vil være oplyst ved checkout.

LEVERING

Jeg forsøger at sende pakker ud alle hverdage – indlevering i DAO shop.

Leveringstiden for ting sendt som breve leveres efter gældende leveringstid hos Post Nord alm breve som regel inden 5 hverdage.

Leveringstiden for pakker er som regel 2-4 hverdage til nærmeste pakkeshop eller 1-2 hverdage med hjemmelevering. Ved ikke afhentede pakker i pakkeshop der sendes retur til mig, er det dig som kunde der dækker evt. ny porto for at få varen tilsendt igen.

BETALING

Du kan betale med Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Debit, Maestro, Dankort, mobilepay eller kontooverførsel

RETURRET, OMBYTNING OG REKLAMATION

Fortrydelsesret

Alt tøj syet på bestilling (alt der ikke er lagervare) er der ingen fortrydelsesret på.

Tøj købt som færdigsyet vare fra lager, er der 14 dages fortrydelsesret. Kontakt på info@willart.dk inden returnering.

Hvis en vare skal returneres, skal den indleveres på posthuset/pakkeshop senest 14 dage fra modtagelse af varen på købers regning, undlades der at afhente en pakke for derved at annullere købet tilbagebetales der ikke for varen.

På alle varer købt hos willart.dk er der 2 års reklamationsret. Reklamation dækker ikke almindelig slitage og vaskeanvisning skal følges. Varen skal tilbageleveres i samme stand og mængde.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal selv afholde alle omkostninger i forbindelse med returnering af varer. Du er ansvarlig for pakken indtil den er leveret. Derfor anbefaler jeg returnering som pakke. Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

Varer returneres til:

Will Art
C/o Camilla Schalls
Pilegårdsvej 6
4200 Slagelse

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger ved køb, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved reklamation

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Desuden skal jeg gøre opmærksom på at EU´s nyeste klagenævn, hvor I kan rette direkte henvendelse hvis tvist skulle opstå https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=DA

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-
mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

DIVERSE

Vi tager forbehold for. evt. udsolgte varer og tastefejl.

OBS at farver kan være svære at gengive og kan se forskellige ud fra skærm til skærm.

Der er copyright på alle mine billeder – jeg beder til at ingen anvender dem uden min tilladelse.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 15/7-2021[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]